112tarot.nl - de ultieme gids voor spirituele ontwikkeling

en professionele inzichten Tarot Kaartleggingen - Ontdek je toekomst

Welkom bij 112tarot.nl, uw online bestemming voor inzichten, wijsheid en begeleiding op uw levenspad. Tarotkaarten zijn al eeuwenlang een krachtig hulpmiddel om een dieper inzicht te krijgen in onze gedachten, emoties en situaties. Wij nodigen u uit om de mystieke wereld van tarot te verkennen en uw eerste kaartlegging gratis te ervaren.
Wat kunnen wij voor u doen? Meer lezen

Ontdek hoe Levensroepingen je leven kan transformeren

Daarna kun je weer aan een nieuwe ronde beginnen. De Wiel van het Jaar Tarotlegging geeft een aantal stappen. Ik heb hem getrokken voor mezelf, maar ik zie hier ook een algemene geldigheid in van hoe het werkt met zo’n cyclus. Het Midden met De maan: Je besluit waar je aan wilt werken.

Op Imbolc (1 of 2 februari), gaan we richting de lente. Met De Dwaas lijken we op de goede weg te zijn, Met Kelken Zeven op Ostara (21 maart, lente-equinox), kun je afvragen waar het heen gaat. Waar kies je voor. Wat zijn realistische dromen en wat zijn illusies of beperkende overtuigingen? Wat zijn de plussen en de minnen? Hoe voel je je? Wat broeit en groeit hier? Beltane (1 mei, vereniging yin and yang) geeft Staven Page.

Je krijgt een gevoel van waar je heen wilt, Je ziet de zaadjes opkomen en krijgt een gevoel van wat er kan ontstaan. Was het bij Imbolc nog een beetje onduidelijk allemaal, nu beginnen de contouren duidelijk zichtbaar te worden. De visie krijgt vorm. De midzomerse Keizerin (19-23 juni) laat de zaken groeien en bloeien.

Op Lamas (1 augustus), het begin van de oogstperiode krijg je met Kelken Vier misschien meer dan je verwachte. Het laatste puzzelstukje valt op zijn plaats. Met Mabon (21-24 september), het feest van de oogst en dankbaarheid, zit het nieuwe stevig in je verankerd. De Magiër duidt erop dat je krachtiger, sterker bent geworden en beter weet wie je bent en wat je wilt.

Dit uit zich op Samhain (1 november) met Kelken Zes, in een mooie oogst en dankbaarheid voor wat je hebt. Kelken Zes is voor mij ook de kaart van verbinding met mijn innerlijke bron, die onlosmakelijke verbonden is met de goddelijke bron (tarot online gratis). Ik kan heerlijk in mezelf rusten en genieten en geven vanuit die overvloed.

De verbindende kracht van Osho Tarot in ons bestaan

Daarna kun je bepalen wat je wilt voor het jaar erop. Je kunt er kaarten op trekken, maar die ook zelf uitzoeken uit je tarotspel. tarot tygodniowy. Gedurende het jaar, zal ik aandacht besteden aan de genoemde feesten, inclusief ideeën hoe je ze kunt vieren, met een tarotlegging erbij en een terugkoppeling over mijn Wiel van het Jaar tarotlegging.

Imbolc Tarot Spread De viering voor Imbolc is vaak op 1 februari en is een voorbereiding op de lente met grote schoonmaak en dergelijke. Omdat Imbolc te maken heeft met de Keltische godin Bridged heb ik de Haindl tarotkaart Bridgid van Ierland gebruikt voor het Imbolc Tarot legpatroon. Welke verrassing kun je verwachten deze lente? Ostara markeert het begin van de Lente.

Het begin van de lente vieren we met Ostara - tarot boek. Dag en nacht zijn op deze dag even lang en daarna gaan de dagen langer worden dan de nachten, wordt het lichter en warmer en kan alles weer gaan groeien. Voor de Lente-equinox heb ik 3 tarot legpatronen die ingaan op verschillende aspecten van de lente zodat je helemaal klaar bent om de lente feestelijk te onthalen in je huis en je leven.

Met Beltane keren we terug naar het licht en het leven en komt groei weer op gang. Met de Beltane Tarot Spread kun je kijken naar gebieden die we associëren met de maand mei en de lente in het algemeen zoals wedergeboorte, liefde en overvloed. Ook kijk je naar wat je nodig hebt om je veilig te voelen en werp je een blik op de toekomst.

AstrologieLevensrichtlijnen
Litha-vieringen zijn beter bekend onder de naam midzomervieringen. Midzomernacht wordt gezien als de beste tijd voor het plukken van geneeskrachtige kruiden en planten, omdat nu de magische en geneeskrachtige eigenschappen op hun hoogtepunt zijn. De planten en kruiden werden vervolgens gedroogd en verwerkt in zalfjes en drankjes om een jaar lang te kunnen gebruiken.

Tarot Kaarten Betekenis: een ontdekkingsreis naar het onbekende

Ingrid de Bruijn is tarotdeskundige en coach. Zij legt uit hoe je een jaarlegging voor jezelf kan doen en wat voor bijzondere inzichten het je kan geven. Pak je tarotkaarten erbij en – als je dat fijn vindt – een notitieboekje, want je gaat ongetwijfeld bijzondere inzichten opdoen. Een jaarlegging met behulp van tarotkaarten is een manier om erachter te komen welke thema’s je bezig zullen houden in 2023, maar ook wat je hebt geleerd en waar je op reflecteert als het op afgelopen jaar aankomt.

dagkaart tarot gratisgratis tarot ja nee


Bestudeer alles over paranormale krachten, vind jouw ware roeping door middel van inzichten en lees meer over parapsychologie en ontgrendel paranormale krachten.

Voor wie wil ontdekken de fascinerende wereld van paranormale krachten, kun je jezelf onder te dompelen in deze boeiende materie. Astrologische tekens verschaffen inzicht in jouw levenspad. Wie meer wil weten over zelfkennis, astrologische tekens kan je een introductie geven van jouw eigen sterke en zwakke punten. Als je jouw levensdoel wilt vinden, dan kun je gebruik maken van methoden waar je baat bij kunt hebben. Met deze technieken kun je onthullen wat jouw doel is.

Dat komt omdat tarot, zoals Ingrid dat heel mooi zegt, ‘de taal van het onderbewuste’ is. En jouw onderbewuste is je meest wijze, liefdevolle raadgever, en daarnaast ook genadeloos eerlijk. Dat kan soms best pittig zijn. “Tarot is als een spiegel die je bevestiging geeft van de dingen waar je naar dient te kijken.” Zo leg je de tarotkaarten voor jouw jaarlegging neer.

Iedere kaart geeft antwoord op één van de bovenstaande vragen. Een jaarlegging doen voor jezelf is niet moeilijk, maar vergt wel even de juiste voorbereiding. Natuurlijk heb je tarotkaarten nodig om ermee aan de slag te gaan, dus zorg dat je deze beschikbaar hebt. Ga daarnaast niet aan de slag vlak voor je de deur uit moet of wanneer je bijna bezoek verwacht.

Tarot consultentarot dagkaart liefde


Zorg ook dat de ruimte om je heen prettig aanvoelt, bijvoorbeeld door wierook te branden of kaarsen aan te steken. Omdat de kaarten aanspraak maken op je onderbewuste, is het goed om van tevoren bewust te reflecteren op een aantal zaken. Hoe kijk je terug op 2022? Welke gebeurtenissen springen eruit voor jou? Wat heb je in 2022 bereikt/gedaan waar je trots op bent/blij mee bent? Welke moeilijke ervaringen heb je gehad in 2022? Wat zijn je wensen/verlangens voor komend jaar? Wil je een extra dimensie aan je tarot jaarlegging geven? Neem dan ook je persoonlijke jaargetal mee.

Deze getallen geven veel inzichten over de reis die je in het leven aan het maken bent. Gebruik je de kracht van numerologie en tarot? Dan geeft het waardevolle informatie over (levens)lessen, uitdagingen en terugkerende patronen. Hier lees je hoe je jouw persoonlijke jaargetal berekent. Zodra je hebt gereflecteerd op bovenstaande thema’s, kun je aan de slag.

De verbindende kracht van Tarot Uitleg in ons bestaan

Je kunt gerust een week voor je de legging doet alvast reflecteren op deze vragen, als je de antwoorden maar helder hebt voor jezelf. Pak dan je tarotkaarten erbij en zorg ook dat deze juist aanvoelen. Je kunt ze van tevoren reinigen, net als dat je de behoefte kunt voelen om de ruimte op je af te stemmen.

tyler tarottarot kaarten


Denk na over het afgelopen jaar, de dingen die je achter je wil laten en de lessen die je met je mee wil nemen. Denk ook na over wat 2023 voor jou in petto heeft, hoe je jouw verlangens kunt manifesteren en daar ruimte voor kunt maken. Zeg ook, hardop of in jezelf, dat je openstaat voor de boodschappen die je zult ontvangen.

Kan iedereen tarot kaarten leggen?

Ja, iedereen kan tarot kaarten leggen. Het vereist geen speciale gaven of talenten, maar wel enige kennis van de betekenis van de kaarten en oefening om vertrouwd te raken met de verschillende leggingen en interpretaties.

Welke tarot kaarten voor beginners?

De Rider-Waite tarot is een goede keuze voor beginners, omdat dit een van de meest bekende en bestudeerde tarotdecks is. De afbeeldingen zijn duidelijk en gemakkelijk te begrijpen, en er zijn veel bronnen beschikbaar om de betekenis van de kaarten en de leggingen te leren.

Wat kun je doen met tarot kaarten?

Met tarot kaarten kun je inzicht krijgen in jezelf, je leven en je relaties. Ze kunnen worden gebruikt voor zelfreflectie, het verkennen van verschillende situaties, het nemen van beslissingen, of het zoeken naar begeleiding en advies. Tarot kaarten zijn geen instrument om de toekomst te voorspellen, maar eerder een manier om jezelf en je leven beter te begrijpen.

Welke vragen kun je stellen bij tarot?

Je kunt allerlei vragen stellen bij tarot, zolang ze open zijn en niet gericht op het verkrijgen van een simpel ja of nee antwoord. Enkele voorbeelden zijn: Wat kan ik doen om mijn relatie te verbeteren? Hoe kan ik beter omgaan met deze moeilijke situatie? Wat zijn mijn sterke punten en hoe kan ik deze benutten? Welke stappen kan ik nemen om mijn doelen te bereiken?

Kun je tarotkaarten voor jezelf leggen?

Ja, je kunt tarotkaarten voor jezelf leggen. Het is een geweldige manier om aan zelfreflectie te doen en inzicht te krijgen in je eigen leven en situaties. Het is belangrijk om open en eerlijk te zijn met jezelf tijdens het proces en te proberen je interpretaties zo objectief mogelijk te houden.

Wat is het verschil tussen de Grote Arcana en de Kleine Arcana in tarot?

De Grote Arcana bestaat uit 22 kaarten die belangrijke levenslessen en spirituele thema's vertegenwoordigen. Deze kaarten worden vaak gezien als de meest invloedrijke kaarten in een tarotlegging. De Kleine Arcana bestaat uit 56 kaarten, verdeeld over vier kleuren (Staven, Bekers, Zwaarden en Pentakels), die meer alledaagse situaties en gebeurtenissen weergeven.

Hoe kan ik mijn intuïtie ontwikkelen bij het lezen van tarotkaarten?

Om je intuïtie te ontwikkelen bij het lezen van tarotkaarten, kun je regelmatig oefenen met leggingen, mediteren op de kaarten en hun betekenissen, en vertrouwen op je eerste indrukken bij het interpreteren van de kaarten. Geef jezelf de ruimte om te leren en te groeien in het proces, en wees niet bang om fouten te maken.

Hoe vaak moet ik tarotkaarten leggen?

Er is geen vastgesteld aantal keren dat je tarotkaarten moet leggen. Sommige mensen leggen dagelijks kaarten voor zelfreflectie, terwijl anderen ze alleen leggen wanneer ze begeleiding zoeken of voor belangrijke gebeurtenissen. Het belangrijkste is om te doen wat voor jou het beste aanvoelt.

Moet ik mijn tarotkaarten reinigen en zo ja, hoe doe ik dat?

Het is een goed idee om je tarotkaarten te reinigen om eventuele negatieve energieën te verwijderen en ze opnieuw af te stemmen op je eigen energie. Je kunt dit doen door de kaarten te reinigen met rook van salie of palo santo, ze in het maanlicht te leggen, of door ze te omringen met reinigende kristallen zoals bergkristal of seleniet.

Is het mogelijk om online tarotkaarten te leggen?

Ja, het is mogelijk om online tarotkaarten te leggen. Er zijn veel websites en apps die gratis of betaalde online tarotleggingen aanbieden. Hoewel dit misschien niet dezelfde persoonlijke ervaring biedt als het leggen van fysieke kaarten, kunnen online tarotleggingen nog steeds waardevolle inzichten en begeleiding bieden.

Zij stelt voor het volgende uit te spreken: “Ik sta open voor mijn intuïtie, mijn hogere zelf. Ik ga de boodschappen met een open hart en een open mind ontvangen. Ik heb daarbij volledig vertrouwen in het universum.” Daarna ga je de kaarten schudden op een manier die jij prettig vindt.