112tarot.nl - de ultieme gids voor spirituele ontwikkeling

Alles wat je moet weten over Tarot - Meer informatie over keizerin tarot en professionele inzichten

Welkom bij 112tarot.nl, uw online bestemming voor inzichten, wijsheid en begeleiding op uw levenspad. Tarotkaarten zijn al eeuwenlang een krachtig hulpmiddel om een dieper inzicht te krijgen in onze gedachten, emoties en situaties. Wij nodigen u uit om de mystieke wereld van tarot te verkennen en uw eerste kaartlegging gratis te ervaren.
Wat kunnen wij voor u doen? Meer lezen

Een uitgebreide gids voor Rider Waite Tarot

Oordeel dan en zeg alsnog dat u er eigenlijk geen zin in heeft. Verzin geen smoesjes zoals: “Ik heb geen tijd”, maar zeg eerlijk dat u hier eigenlijk helemaal geen zin in heeft. Anders vraagt men u de volgende keer wéér voor hetzelfde klusje. Wanneer u ‘nee’ durft te zeggen, heeft u uw les geleerd en zal men u niet weer lastig vallen met dit soort vragen.

Deze les geldt ook voor relaties, werk en eigenlijk voor alles wat u maar bedenken kunt. Want waarom ‘overkomen’ de dingen die u overkomen? Omdat u dit zélf toestaat! Valkuilen: Indien u niet bereid bent bepaalde levenslessen te leren, bestaat er kans dat u tegenslag na tegenslag te verwerken krijgt en u de schuld hiervoor telkens weer bij anderen zoekt in plaats van bij uzelf.

a. tegenslagen en vervelende incidenten) zullen u blijven achtervolgen en u zult steeds meer medelijden met uzelf krijgen: “Waarom overkomt míj dit weer?!” U zult verbitterd raken en gevoelens van ongenoegen afreageren op personen om u heen. Personen die hier geen schuld aan hebben… Iedereen krijgt wat hem of haar toekomt.

liefdes tarotLevensbestemmingen


Ontdek de fascinerende wereld van parapsychologie, begrijp jouw zielsmissie met behulp van inzichten en krijg meer informatie over en ontgrendel paranormale krachten.

Wie meer wil weten over het mysterie van parapsychologie, kun je te leren deze verborgen krachten. Sterrenbeelden bevatten inzicht in jouw levenspad. Voor wie zich wil verdiepen in zelfkennis, sterrenbeelden geeft je een diepgaand overzicht over jouw eigen persoonlijkheid. Als je jouw levensdoel wilt vinden, dan kun je gebruik maken van inzichten die je daarbij kunnen helpen. Met de juiste technieken kun je onthullen wat jouw doel is.

Weeg alle voors en tegens tegen elkaar af en denk goed na over wat u zélf graag wilt - tarot trekken. Niét wat een ánder graag van u wil! Bekijk de situatie niet van één kant, maar vanuit verschillende invalshoeken en neem gerust uw tijd. Neem belangrijke beslissingen vanuit uw gevoel en laat dan uw geweten hierover oordelen.

keizerin tarottarot liefde ja/nee


Werkt u (momenteel) niet, probeert u dan deze adviezen toe te passen in het dagelijks leven en in uw omgang met anderen (Meer informatie over keizerin tarot en professionele inzichten). Vriendschappen/liefde: Wees eerlijk. Indien u iets niet bevalt, durft u dan rechtdoorzee te zijn en uw gevoelens van ongenoegen te delen met de persoon in kwestie, maar…stort geen emmer van verwijten over hem of haar heen! Vergeet hierbij vooral uw eigen aandeel niet en geef waar nodig ook uw eigen fouten toe, anders wordt het wel een erg kort gesprek en zal ruzie onvermijdelijk zijn! Eerlijkheid duurt het langst en zal uiteindelijk meer waardering en misschien zelfs een oplossing opleveren.

Kaartlezingen: de sleutel tot persoonlijke groei en ontwikkeling

U heeft waarschijnlijk veel van elkaar kunnen leren, maar nu is het tijd om andere mensen te ontmoeten en nieuwe contacten aan te gaan. Positieve aspecten: verantwoordelijk voor eigen daden, eerlijk, rationeel, goed beslissingen kunnen nemen, vermogen om balans te brengen in eigen leven. Negatieve aspecten: onrechtvaardig, besluiteloos, eeuwig blijven ‘wikken en wegen’, niet in balans.

Zorg ervoor dat de dingen die momenteel uit balans zijn weer in balans komen. U heeft de kwaliteiten om hier zelf mee aan de slag te gaan en evenwicht te creëren in uw leven. Denk goed na voor u een beslissing neemt. Kijk naar de weegschaal van de Gerechtigheid en gebruik deze om alles tegen elkaar af te wegen! Wat wilt u wel en wat wilt u beslist niét (meer)?! Leer accepteren dat alles wat op uw pad komt nodig is om een bepaalde les te leren.

Opmerking: Bij geboortekaart 11: de Gerechtigheid, is de tweede geboortekaart 2: de Hogepriesteres. Deze kaart vertegenwoordigt de eigenschappen en talenten die u eveneens bezit en die u kunt gebruiken bij het leren van de lessen die u in dit leven krijgt voorgeschoteld en bij het nemen van de juiste beslissingen.

Karmische levensles: Leer uw krachten te sparen en geduld te hebben. Kijkt u naar de Gehangene op de kaart. Hij hangt ondersteboven, maar doet geen enkele moeite om los te komen. Hij blijft kalm, omdat hij weet dat wanneer hij zich in allerlei bochten zou gaan wringen om te proberen los te komen, het waarschijnlijk niets uithaalt en hij alleen maar moe zal worden.

Ondertussen wacht hij op een voorbijganger die hem los kan maken. Dat is uw levensles: leer geduld hebben en spaar uw energie als u in de problemen zit. Onderneem geen enkele actie om de situatie te verbeteren, want dit zou alleen maar averechts kunnen werken. Probeer de problemen van een andere kant te bekijken en wacht af tot zich vanzelf een goede kans voordoet of dat er hulp wordt geboden.

Meer over Tarot Leggingen en hoe het je leven kan veranderen

hogepriester tarothoroscoop tarot


Wanneer u op deze manier leert denken, zal er een grote (positieve) ommekeer in uw leven plaatsvinden. Valkuilen: De gehangene laat ook zien wat er zou kunnen gebeuren als u bovenstaand advies niet ter harte neemt (het lichtziener tarot). Door u toch ongeduldig op te stellen, en toch geforceerd probeert bepaalde situaties te verbeteren, zult u de moed verliezen wanneer blijkt dat dit, voor de zoveelste keer, een averechts effect heeft (Meer informatie over keizerin tarot en professionele inzichten).

Dit kan zelfs leiden tot een depressie. Carrière: Laat u niet opjagen - liefdes tarot met naam. Wanneer u iets gevraagd wordt, zegt u dan gerust dat het nu even niet uitkomt, dat u nog bezig bent met iets anders. Durf ‘nee’ te zeggen, wanneer u echt al genoeg werk om handen heeft. Werk en/of tijdsdruk kan er soms de oorzaak van zijn dat u overhaaste beslissingen neemt of te veel werk aanpakt waardoor u fouten gaat maken.

Neem gerust zo nu en dan wat meer afstand van uw werk en laat u niet voor andermans karretje spannen. Van jezelf over de kop werken is nog nooit iemand beter geworden. Ook hier geldt weer: waarom uzelf in onmogelijke posities wringen terwijl het waarschijnlijk toch niets uithaalt? Hoe hard u ook werkt, het zal toch nooit goed genoeg zijn in andermans ogen, dus kunt u beter zo nu en dan ook aan uzelf denken.

het lichtziener tarotLevensbestemmingen
Vriendschappen/liefde: Probeert u niet altijd uw relaties op alle mogelijke manieren te verbeteren. Laat een ander ook maar eens een beetje moeite doen. Wacht gerust eens af tot de ander contact met u opneemt of een ruzie of meningsverschil bijlegt. Meer informatie over keizerin tarot en professionele inzichten. Meestal heeft u de neiging om direct een meningsverschil uit de weg te ruimen, maar het is soms ook best goed om de ander (én natuurlijk uzelf!) wat tijd te geven om over de situatie of de relatie na te denken.

Ga hierbij ook niet aan uzelf voorbij. Wat zou u aan uzelf kunnen of moeten veranderen om bepaalde relaties te verbeteren? Hoe komt het dat al uw pogingen om de relatie te verbeteren tot nu toe weinig tot geen resultaat hebben opgeleverd? Positieve aspecten: intuïtieve vaardigheden, bereid tot zelfopoffering, onzelfzuchtig (tarot liefde partner).

De verborgen wereld van Trauma Therapie onthuld

Adviezen: Waai niet met alle winden mee om aan alle verwachtingen te voldoen, u doet zichzelf hiermee te kort. Leer geduldig te zijn en benut een tijdelijke stilstand of een tijdelijk uitstel om na te denken hoe het ook anders kan in plaats van krampachtig direct naar oplossingen te zoeken.

Opmerking: Bij geboortekaart 12: de Gehangene, hoort de tweede geboortekaart 3: de Keizerin. Deze kaart vertegenwoordigt de eigenschappen en talenten die u eveneens bezit en die u kunt gebruiken om meer geduld te leren opbrengen, te berusten in bepaalde situaties en meer inzicht te verkrijgen. Leest u de omschrijving van geboortekaart 3: de Keizerin aandachtig door, en neemt u de adviezen die bruikbaar zijn voor uw (geestelijke) ontwikkeling en het leren van uw levenslessen ter harte.

Kan iedereen tarot kaarten leggen?

Ja, iedereen kan tarot kaarten leggen. Het vereist geen speciale gaven of talenten, maar wel enige kennis van de betekenis van de kaarten en oefening om vertrouwd te raken met de verschillende leggingen en interpretaties.

Welke tarot kaarten voor beginners?

De Rider-Waite tarot is een goede keuze voor beginners, omdat dit een van de meest bekende en bestudeerde tarotdecks is. De afbeeldingen zijn duidelijk en gemakkelijk te begrijpen, en er zijn veel bronnen beschikbaar om de betekenis van de kaarten en de leggingen te leren.

Wat kun je doen met tarot kaarten?

Met tarot kaarten kun je inzicht krijgen in jezelf, je leven en je relaties. Ze kunnen worden gebruikt voor zelfreflectie, het verkennen van verschillende situaties, het nemen van beslissingen, of het zoeken naar begeleiding en advies. Tarot kaarten zijn geen instrument om de toekomst te voorspellen, maar eerder een manier om jezelf en je leven beter te begrijpen.

Welke vragen kun je stellen bij tarot?

Je kunt allerlei vragen stellen bij tarot, zolang ze open zijn en niet gericht op het verkrijgen van een simpel ja of nee antwoord. Enkele voorbeelden zijn: Wat kan ik doen om mijn relatie te verbeteren? Hoe kan ik beter omgaan met deze moeilijke situatie? Wat zijn mijn sterke punten en hoe kan ik deze benutten? Welke stappen kan ik nemen om mijn doelen te bereiken?

Kun je tarotkaarten voor jezelf leggen?

Ja, je kunt tarotkaarten voor jezelf leggen. Het is een geweldige manier om aan zelfreflectie te doen en inzicht te krijgen in je eigen leven en situaties. Het is belangrijk om open en eerlijk te zijn met jezelf tijdens het proces en te proberen je interpretaties zo objectief mogelijk te houden.

Wat is het verschil tussen de Grote Arcana en de Kleine Arcana in tarot?

De Grote Arcana bestaat uit 22 kaarten die belangrijke levenslessen en spirituele thema's vertegenwoordigen. Deze kaarten worden vaak gezien als de meest invloedrijke kaarten in een tarotlegging. De Kleine Arcana bestaat uit 56 kaarten, verdeeld over vier kleuren (Staven, Bekers, Zwaarden en Pentakels), die meer alledaagse situaties en gebeurtenissen weergeven.

Hoe kan ik mijn intuïtie ontwikkelen bij het lezen van tarotkaarten?

Om je intuïtie te ontwikkelen bij het lezen van tarotkaarten, kun je regelmatig oefenen met leggingen, mediteren op de kaarten en hun betekenissen, en vertrouwen op je eerste indrukken bij het interpreteren van de kaarten. Geef jezelf de ruimte om te leren en te groeien in het proces, en wees niet bang om fouten te maken.

Hoe vaak moet ik tarotkaarten leggen?

Er is geen vastgesteld aantal keren dat je tarotkaarten moet leggen. Sommige mensen leggen dagelijks kaarten voor zelfreflectie, terwijl anderen ze alleen leggen wanneer ze begeleiding zoeken of voor belangrijke gebeurtenissen. Het belangrijkste is om te doen wat voor jou het beste aanvoelt.

Moet ik mijn tarotkaarten reinigen en zo ja, hoe doe ik dat?

Het is een goed idee om je tarotkaarten te reinigen om eventuele negatieve energieën te verwijderen en ze opnieuw af te stemmen op je eigen energie. Je kunt dit doen door de kaarten te reinigen met rook van salie of palo santo, ze in het maanlicht te leggen, of door ze te omringen met reinigende kristallen zoals bergkristal of seleniet.

Is het mogelijk om online tarotkaarten te leggen?

Ja, het is mogelijk om online tarotkaarten te leggen. Er zijn veel websites en apps die gratis of betaalde online tarotleggingen aanbieden. Hoewel dit misschien niet dezelfde persoonlijke ervaring biedt als het leggen van fysieke kaarten, kunnen online tarotleggingen nog steeds waardevolle inzichten en begeleiding bieden.

Dit kan gaan om een relatie die allang al is doodgebloed, een vriendschap met iemand met wie u niets meer gemeen heeft, een vervelende baan die u geen uitdaging of plezier meer biedt, etc. U houdt zich vast aan wat u heeft, omdat u bang bent voor wat komen gaat.